Referenties

"Werken met Foreign Affairs is altijd een plezier. Ze levert hoge kwaliteit, doet wat ze zegt, heeft een open en charmante attitude, is een efficiŽnte sparring partner om een probleem te tackelen of een discussie naar een hoger plan te tillen."

Gemeente Den Haag:

Voor de Gemeente Den Haag heeft Foreign Affairs taaltrainingen verzorgd voor een professionelere dienstverlening van de medewerkers van The Hague International Centre.

"Om de professionele taalvaardigheid in het Engels te vergroten heeft The Hague International Centre in-company maatwerktrainingen voor zijn medewerkers afgenomen bij Foreign Affairs. Door de inzet van Wendy en haar docent is een waardevol programma ontwikkeld voor alle deelnemers. Door de persoonlijke en professionele aanpak van Foreign Affairs hebben zowel opdrachtgever als deelnemer maximaal profijt van deze maatwerktrainingen.
Ik kan iedereen die verdieping zoekt in zijn professionele taalvaardigheid van harte aanbevelen een maatwerktraject van Foreign Affairs te volgen. Het rendement van een individueel traject is vele malen groter dan normaal klassikaal taalonderricht."
Oscar Filon, Head of Administrative Department, Gemeente Den Haag

Compass Group Nederland:

Voor Compass Group Nederland verzorgt Foreign Affairs onder andere trainingen Engels waarna cateringmedewerkers de gasten klantvriendelijker te woord kunnen staan.

"Foreign Affairs staat voor kwaliteit. In de kern zijn de producten en diensten goed overdacht. Daaromheen zoekt Wendy Ripassa naar de juiste vorm voor de doelgroep en de organisatie. Ze beschikt over een rijk netwerk aan docenten en trainers om de juiste match te maken. Om de gewenste doelstellingen te bereiken, bouwt ze samen met haar opdrachtgevers aan methode en inhoud. Hierbij durft ze te vernieuwen en dat maakt haar een pionier binnen de aanbieders van taalontwikkeling."
Dorothee Colijn, Opleidingsadviseur Compass Group Nederland

Ministerie van Buitenlandse Zaken:

Voor het Ministerie van Buitenlandse Zaken heeft Foreign Affairs taaltoetsingen verzorgd in het kader van de selectie voor de functie van Junior Beleidsmedewerker.

"Werken met Foreign Affairs is altijd een plezier. Ze levert hoge kwaliteit, doet wat ze zegt, heeft een open en charmante attitude, is een efficiŽnte sparring partner om een probleem te tackelen of een discussie naar een hoger plan te tillen. Haar analyses zijn scherp, realistisch en ook praktisch. Is altijd bereid om de klant tegemoet te komen en houdt daarbij haar professionele grenzen goed in de gaten. Kortom: een bijzonder plezierige, welhaast ideale contractpartner!Ē
Hans Janssen, voormalig Hoofd Werving & Selectie bij het Ministerie van Buitenlandse Zaken.


Anthos Amsterdam:

Voor Anthos Amsterdam verzorgt Foreign Affairs diverse taal- en communicatietrainingen met als doel de verbale en non-verbale communicatie met de klant te verbeteren.

"Wendy maakt verbinding door een combinatie van warmte, professionaliteit en een goed netwerk. Zij beschikt over sterke luistervaardigheden en heeft goed gevoel voor klantbehoeften. Wendy is plezierig in de omgang en heeft de tijdslijnen goed voor ogen. Kortom: een fijne samenwerking voor nu en de toekomst.Ē
Petra Lens, HR manager

"Wendy Ripassa verzorgt al geruime tijd meerdere trainingen voor mensen van mijn afdeling. Zowel op communicatie- als taalgebied. De resultaten daarvan zijn voortreffelijk. Vooral opvallend vind ik de goede 'match' tussen trainer en trainee. Wendy is voor mij een professionele en uiterst plezierige gesprekspartner. Een 'verademing in trainingsland'Ē.
Arjo J.N. de Jong, Head of Global Security, Anthos International